Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Medi Ambient Un correu electrònic d’Elsa Artadi a Artur Mas revela que la postura «inflexible» de La...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«No comprarem els terrenys des de la Generalitat». Així de contundent es mostrava el director de l’Institut Català del Sòl, Damià Calvet, en una entrevista publicada al Diari de Tarragona el 29 de maig del 2015. El màxim responsable de l’Incasòl responia així a la pregunta del periodista en referència a l’opció de compra dels terrenys on s’havia d’ubicar el Complex Recreatiu Turístic (CRT) que la Generalitat de Catalunya havia…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *