Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General El llegat enverinat dels Jocs Mediterranis: el Palau d’Esports Catalunya, la història d’un bunyol arquitectònic,...

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’anomenen «la joia de la corona» de l’Anella Mediterrània, però fa molt de temps que aquesta suposada peça preciosa es troba en l’oblit, fent pols a l’espera que algú la tregui del calaix i la recuperi. El Palau d’Esports Catalunya (PEC) es va construir expressament pels Jocs Mediterranis que Tarragona va organitzar l’any 2018 —després d’ajornar-los un any per dificultats financeres— i des d’aleshores ha mantingut les seves portes tancades,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *