Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General ICOMOS denuncia l’immobilisme i la deixadesa en la gestió dels monuments Patrimoni Mundial de Tàrraco...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Nova estirada d’orelles del màxim organisme per a la preservació dels llocs Patrimoni Mundial de la UNESCO als responsables de la gestió dels monuments de Tarragona. L’International Council on Monuments and Sites (ICOMOS) ha enviat una carta al consistori tarragoní, a la Direcció General de Patrimoni Cultural i a l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, al Ministeri de Cultura i Esports del govern d’Espanya, al Museu…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *