Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni Tèrmits a la Casa Castellarnau: l’erràtica política de manteniment dels monuments i museus de Tarragona;...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Fa unes setmanes, tot coincidint amb l’arribada de la fase dos del desconfinament a la ciutat de Tarragona, tècnics del Museu d’Història (MHT) van descobrir la presència de tèrmits a la Casa Castellarnau, seu precisament de l’esmentat museu, que és qui gestiona els monuments de la ciutat. Els tèrmits es van trobar en la primera planta de l’edifici, a peu de carrer, en una de les sales de l’immoble. Els…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *