Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General La llista de la vergonya de Ballesteros: més d’una dècada de promeses i projectes incomplerts...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Les ballesterades són promeses falses que Ballesteros llença sabent ja d’entrada que són falses», deia Alejandro Fernández cap del Partit Popular a Tarragona —ara cap del PP de Catalunya— el 26 de febrer del 2015 arran de les promeses incomplertes de l’alcalde de la ciutat. Les declaracions de Fernández van ser recollides pel Diari de Tarragona en la seva edició del 27 de febrer d’aquell any en un article que…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *